De huwelijksdag van Diemer en Petra vond plaats bij de Pollepleats in Friesland waar zij letterlijk in het huwelijksbootje stapten. Met alle daggasten! Hoe gezellig is dat!

Trouwreportage in het bos

Deze trouwdag begon in Rinsumageest waar de bruidegom zich klaarmaakte bij zijn ouders. Vervolgens reed ik naar de bruid in Zwartsluis. “50 minuutjes” had Diemer gezegd en hij reedt voor mij aan weg. Ik stel de navigatie in en zie dat het minstens 1 uur en 15 minuten rijden was. Bij aankomst in Zwartsluis was ik er van overtuigd dat Diemer er al zou zijn. Gelukkig was dit niet zo en kon ik rustig foto’s maken van het aantrekken van de jurk. Toen Petra haar schoenen aan deed stond Diemer voor de deur. We gingen foto’s maken in een bos waar het licht super mooi was! Tussen de varens en de kerstbomen (en dat in de zomer) Vervolgens stapte het bruidspaar voor de eerste keer deze dag in een bootje om aan te komen varen bij de trouwlocatie waar alle daggasten hun al stonden op te wachten.

Trouwceremonie aan het water

Renate Gerbrandy-Kuivenhoven stond als trouwambtenaar al klaar om het bruidspaar te trouwen. Wat ze erg leuk deed moet ik zeggen! Er was een mooie opstelling gemaakt aan het water, de daggasten zaten lekker in het zonnetje voor de trouwceremonie, er werd gezongen en gelachen.

In het huwelijksbootje naar de kerk

Na de bruidstaart, borreltijd en de groepsfoto’s was het tijd om naar de trouwceremonie in de kerk in Oudega te gaan. Dit deden we door wederom in een huwelijksbootje te stappen maar nu met alle daggasten. Wat een ontzettend mooi gezicht was dat! Om al die bootjes te zien vertrekken maar ook om ze te zien aankomen in Oudega. Een heel idyllisch dorpje vlakbij de trouwlocatie Pollepleats. Ook de dienst was prachtig. Het was een top huwelijksdag bij Pollepleats, een enorm fotogenieke dag en wij hebben ontzettend genoten!

Mocht je dit lezen en denken: “Zullen Stephen en Berdien nog beschikbaar zijn op onze trouwdag?”

Dat check je heel makkelijk HIER

Blog

Huwelijksdag bij Pollepleats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling