Trouwen op het strand van Ameland! Het lijkt wel een sprookje. Ewoud en Annemarije begonnen de trouwdag met een burgerlijk huwelijk op het gemeentehuis in Ameland. Hier gaven zij elkaar het officiĆ«le ja woord en daarna vertrokken zij naar elk hun eigen accommodatie. Dus, Stephen ging met de bruidegom en zijn vrienden mee, ik met de bruid. De bruid verbleef in een prachtig oud kerkje! “Nobel suites”, waar Marieke van Milook haar “muah” verzorgde terwijl Annemarije een bord scrambled eggs weg werkte want: Gains! (Annemarije en Ewoud zijn sporters ;)) En Stephen roept altijd “gains” als hij eiwitten eet. Ook werd er nog even een fles champagne gepopt. Je hoort (en ziet) het al, dit was 1 gezellige bende! De first look van het bruidspaar was voor het kerkje. Ewoud mocht zijn bruid en trouwfotografen meenemen in de vette landrover waarmee we over het hele eiland konden crossen.

Fotoshoot op het strand van Ameland

En waar ga je foto’s maken als je op Ameland gaat trouwen? Natuurlijk! Het strand. Aangekomen op het strand ontdekten we al snel dat de wind stevig was die dag. Maar dat leverde natuurlijk ook weer mooie beelden op! Op het strand, de duinen en het lekkere warme asfalt (volgens Stephen) hebben we de fotoshoot kunnen doen voordat we weer in de auto stappen.

De trouwringen zoeken in het zand van Beachclub the Sunset

Op naar the Sunset. Ik was de sfeer aan het vastleggen totdat ik ineens wat enorm gespannen gezichtjes zag die een soort van zandtekeningen aan het maken waren.. Er was 1 trouwring gewoon van het ringen kussentje afgewaaid! Zo hard waaide het. Dan denk je misschien “die zien we nooit meer terug” maar dat was gelukkig niet zo. Deze mooie dame in rood (zie foto) was de held van de dag! De ring was overigens niet het enige wat wegwaaide die dag. Ook de sluier was wel een eigen leven aan het leiden. De ceremonie was mooi. Zonnebrillen werden ingezet tegen zowel zon als zand. En na deze fantastische trouwdag zijn onze camera’s ook even bij Sipkes geweest om al het zand er weer uit te laten blazen. Maar serieus waar, het mocht de pret niet drukken.

Trouwleveranciers:

Haar en make up: Milook

Organisatie: Weddingplanners at work

Trouwlocatie: Beachclub the Sunset Ameland

Startlocatie bruid: Hotel Nobel , Nobel suits

Ringen: Atelier Cees Wolf

Blog

Ewoud en Annemarije trouwen op Ameland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling