Hoi! Mijn naam is Berdien. Ik ben getrouwd met Stephen en heb 3 kinderen. Je mag me 's nachts wakker maken voor rommelmarkten, (gelukkig zijn die nooit 's nachts). Ik hou van chocolade en geniet enorm van lekker eten, het liefst met vrienden. En om dat te compenseren sport ik vier keer per week waar ik inmiddels ook echt van ben gaan houden! Sinds ik in Haren woon en een tuin heb ben ik een tuinier fanaat geworden. En ben ik sinds kort ook kippenboerin (we hebben 5 sabelpootkrielkipjes). Een foto raakt me wanneer ik de sfeer en emoties opnieuw beleef. Daarom is dit prominent aanwezig in mijn fotografie stijl. Ik vind het echter ook belangrijk om een gepaste dosis humor te gebruiken om een gezonde balans te creƫren.

De Trouwfotograaf

de persoon achter de lens

Mijn doel is jullie verhaal te vertellen

Hoe het begon

Vanaf het moment dat mijn ouders me een camera gaven, was ik gefascineerd door fotografie. Ik concentreer me voornamelijk op mensen en was altijd die vriendin met een camera in haar tas. Mijn huis staat vol met fotoalbums (en de zolder met negatieven)
In 2013 vroeg ik of ik mee mocht lopen met de fotograaf van goede vrienden die gingen trouwen. En daar ontstond mijn passie voor trouwfotografie. Ik bleef nog ongeveer en jaar werkzaam in de  sociale sector maar besloot snel het roer om te gooien en me volledig te richten op mijn grootste passie: fotografie. Zo betrad ik de fascinerende wereld van het ondernemerschap.

In 2013 fotografeerden Berdien en ik onze eerste bruiloft samen. We ontdekten wat voor meerwaarde dit had. Zoals het opsplitsen in de ochtend, meerdere momenten kunnen fotograferen zoals de kus en tegelijkertijd de reacties in het publiek. Ik ontdekte hoe leuk ik het vond om te fotograferen en me tijdens een bruiloft echt te mengen met de gasten zodat ik niet die vlieg op de muur werd maar kon fotograferen als vanuit een daggast. Naast fotograaf werk ik als studentenpastor op een MBO-instelling, ben ik auteur en spreker. Ik hou van sporten, afspreken met familie en vrienden, en mijn vintage racefiets. En ik vind humor een belangrijk onderdeel in het contact met het bruidspaar.

ontmoet de
second shooter

Stephen 

Meer informatie

@what_a_glorious_feeling