Ben je enthousiast over mijn stijl? Check dan snel of ik nog beschikbaar ben. Jullie ontvangen mijn brochure en we plannen  een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen jullie trouwalbums bekijken. Wanneer jullie over gaan tot boeking leg ik de datum definitief voor jullie vast. Je kan me altijd mailen om advies. Ik denk graag met jullie mee! 

Stap 1 
De aanvraag & Kennismaking & boeking

Geniet en ontspan! Word je lichtelijk gespannen wanneer er continu een camera op je is gericht? Dat snap ik! Het kan helpen om te doen alsof ik er niet ben. Terwijl jullie genieten van de mooie dag en de lieve mensen om jullie heen, zal ik de momenten vastleggen die je misschien gemist hebt op de dag zelf.

Stap 2 
de Bruiloft

Mijn Werkwijze

Stap 3 
Nagenieten

In de eerste week na jullie trouwdag ontvangen jullie een sneak preview! Dit zijn de eerste beelden van jullie trouwdag waardoor jullie alvast kunnen nagenieten. Het is mijn streven om de rest van de foto's binnen 6 weken te leveren. Daarna start het opmaken van jullie album en sluiten we het af met het echte boekwerk in jullie handen.

6 uur fotografie
Inclusief:
Kennismakingsgesprek in Haren 
Minimaal 300 foto's
Aangeleverd in online galery
op hoge resolutie
Sneak preview in de eerste week na jullie trouwdag
Album 20 x 20 cm / 16 pagina's / linnen cover
Tot 100 Km aan reiskosten
Inclusief BTW

€1675

What a glorious
start

Mijn tarieven voor trouwfotografie starten vanaf 1675 euro voor 6 uren.
Meer informatie en overige pakketten kan je vinden in mijn brochure.

Tarieven Trouwfotografie

vraag Brochure aan

1 uur fotografie op locatie

Inclusief:
 30 foto's die je zelf kiest
Aangeleverd in online galery
op hoge resolutie
BTW
exclusief:
 reiskosten (30 cent per km)

Upgrades:
*extra foto's & tijd
*mini album

€295

What a glorious
shoot

Voor een fotoshoot spreken we af op een door jullie gekozen locatie. Hierin kan ik natuurlijk meedenken en advies geven.

Tarieven fotoshoots

Tijdens de fotoshoot fotografeer ik jullie op een ongedwongen manier. Als we in de natuur afspreken wandelen we wat, maar ook bij jullie thuis vraag ik om de focus op elkaar te houden in plaats van op de lens.

@what_a_glorious_feeling