Dit bruidspaar ging trouwen op het strand van strandplaats Nederzandt in Noordwijk. WAUW. Wat een trouwdag was dit! Echt een pareltje! Ik noem maar even: Grand hotel huis ter Duin, een mariachi band, The Big Swingers, een jurk van Wild at Bridal Heart, (bruids)kindjes waar je wel 100 foto’s van wilt maken, zon, zee, strand, limoncello bruidstaart. Dit was echt een ware walhalla voor de trouwfotograaf.

Geen traditionele bruiloft.

Marco en Nina vonden ons via een eerder bruidspaar en na het kennismaken was de match er. We kwamen er al gauw achter dat dit bruidspaar niet koos voor een “traditionele” bruiloft. Het liefst wilden ze de fotoshoot ook skippen want het ging meer om de sfeer, het trouwen op het strand, het samenzijn, de vrienden/ familie en bruiloftsgasten. Daar zijn wij het roerend mee eens, dan heb je het leven wel begrepen. Maar toch trokken de duinen iets te hard en wilden het bruidspaar toch nog heeel even foto’s maken in de duinen bij de zee.

The Big Swingers op je trouwfeest

Het trouwfeest. Jeetje. Wat. een. feest. was. dat! Eigenlijk was het de hele dag door feest maar “The Big Swingers” (die overigens aan moesten komen in een helicopter omdat ze anders te laat kwamen) tilden dit feest wel naar een enorme hoogte! Maar wie het tot een nog hogere hoogte tilden waren wel de moeder, tantes en haar vriendinnen met hun optreden verkleed als Abba. “Mama Mia”. Wij keken onze ogen uit. Het was een geweldige dag en dit hadden we niet willen missen!

Ben je enthousiast over de fotografie stijl en wil je ons ook boeken? Dat kan HIER

De leveranciers die meewerkten aan deze dag:

Startlocatie bruidegom Grand hotel huis ter duin Noordwijk

Feest locatie: Strandplaats Nederzandt

Band: The Big Swingers

Trouwambtenaar: Joop Kessels

Jurk: Made with love bridal. Via: Wild at Heart Bridal

Blog

Marco & Nina | Trouwen op het strand | Strandplaats Nederzandt Noordwijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling