De bruidsbeurs van Xsasa is waar Stephen en ik in januari dit jaar te vinden waren. Als je je afvraagt wat een trouwbeurs eigenlijk is, dan snap ik dat. Ik zal het je uitleggen. Stel je bent net ten huwelijk gevraagd en je hebt trouwplannen, echter weet je niet goed waar je moet beginnen want er valt zo veel te plannen. Dan kan het handig zijn om naar een trouwbeurs te gaan. Hier staan verschillende leveranciers die een rol zouden kunnen spelen in jullie trouwdag. Zo kan je op een vrijblijvende manier kennis maken en onderzoeken wat bij jullie past. Soms is er zelfs de mogelijkheid om bijvoorbeeld een proefkapsel uit te proberen, of om te kijken hoe de nagels van “nail house haren” je eigenlijk staan 😉

Kennismaking met de trouwfotograaf

Ook voor ons is het prettig om kennis te maken met aankomende bruidsparen, te voelen of de klik er is, alvast te horen wat de plannen zijn voor de grote dag. Sommige bruidsparen hadden alles al uitgedacht, terwijl andere bruidsparen nog een blanc canvas hadden waar je samen ook over verder kon fantaseren. Stephen en ik geloven ook echt dat het 1 van de belangrijkste dingen is. Een klik te hebben met je trouwfotograaf. Ga maar eens na hoe lang de fotograaf erbij is op je dag. Waarschijnlijk is de fotograaf er al voordat de meeste daggasten je hebben gezien. En ook zullen de foto’s laten zien of je je op je gemak voelde bij de fotograaf. Dus het is een fijne manier om elkaar al eens te ontmoeten.

De trouwbeurs van 2024

De bruidsbeurs van Xsasa komt ieder jaar terug. Het is de wens van Xsasa om daar te staan met zoveel mogelijk trouwleveranciers uit Haren en omgeving. Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij! We hebben er echt van genoten.

Fotograaf
What a Glorious Feeling Photography

Nail House Haren

Annett Philipp Art of Hair

Xsasa bruidsmode voor jou

De Stijlmeester maatpakken

Trouwen bij Mireille

Blog

Trouwbeurs | Xsasa Bridal Experience | Haren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling