Toen Lian haar appje “Wij gaan trouwen” bij mij binnen kwam was ik HEEL blij. Vooral toen ze vervolgde met “En wij willen jou als trouwfotograaf” Ik bedoel. Kijk even naar dit stel. Daar gaat je fotografe hart wel sneller van kloppen hoor.

Loveshoot in de Zeegser Duinen

John en Lian kozen ervoor om elkaar te ontmoeten, en de fotoshoot te doen bij de Zeegse duinen. John kwam aan in een fantastische trouwauto. (nu kan ik heel stoer proberen te zeggen wat voor auto het precies is maar ik kom niet verder dan “gele old timer) John ging ergens op de vlakte staan en zodra zijn bruid in beeld kwam draaide hij zich om zodat de “the first look” een verrassing bleef. Lian liep naar hem toe en zodra ze bij hem was kon hij zich omdraaien en haar zien! Dit was echt een fantastisch moment. Ze waren zo onder de indruk van elkaar!

Na de “first look” gingen we gelijk verder met de bruidsreportage. Samen met 2 vriendinnen van het bruidspaar struinden we de Zeegse duinen rond. Soms kan het best handig zijn om hulptroepen mee te hebben voor je trouwjurk, of even te kunnen wandelen zonder trouwboeket. Of tussen de foto’s door een vriendin bij je te hebben die even een warme jas over je schouders hangt maar dit laatste was gelukkig niet nodig want het was prachtig weer!

Trouwen op een boerderij in Groningen

Na de fotoshoot gingen we naar het Hayema Heerd. Hier kon het bruidspaar alle gasten ontvangen. Het was een feestelijk onthaal met confetti slierten. Er was taart, prosecco, oud hollandse spelletjes en Kub.

Ook was er ruimte voor familie en vrienden om stukjes te doen, wat vaak wel weer hilarische foto’s kan opleveren. Daarna begon de ceremonie in de schuur. Helemaal leuk en dit keer ook handig in Hayema Heerd is het hoge balkon. Het was goed om afstand te houden want John en Lian trouwden tijdens een wereldwijde pandemie. Er zijn niet veel mensen die dat kunnen zeggen hoor! En het leverde ook weer unieke foto’s op.

Het was een top dag. Zoveel respect voor John en Lian die ondanks de wereldwijde pandemie een geweldige dag hadden georganiseerd om samen te zijn met hun vrienden en familie.

Wil je meer informatie over onze trouwfotografie klik hier

Leveranciers die hebben meegewerkt aan deze trouwerij:

Jurk Mim’s Mooiste

Pak & Schoenen: Androesja

Bloembinderij Christina

Ringen: Martin van Dalen
De Hayemaheerd 

Blog

Trouwen bij Hayema Heerd te Groningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling