Momenteel kan het zijn dat je wat tijd over hebt. Je zit waarschijnlijk thuis, moet vanuit huis werken en misschien ben je op zoek naar bezigheden. Dan heb ik een goed idee voor je! Ga je foto’s eens sorteren! Iedereen maakt tegenwoordig super veel foto’s. En vervolgens staan ze op je telefoon. Af en toe scroll je eens terug naar een bepaalde tijd. Maar hoe leuk zou het zijn als je deze foto’s eens echt gaat sorteren en misschien wel een mooi album maakt! Zorg ervoor dat je foto’s tastbaar worden. In een mooi boek die je erbij kan pakken. Ook leuk voor je kinderen want “JA!” De tijd gaat heel snel. Of leuk voor je visite. Want ook dat komt heus wel weer!

Maar waar moet je nou beginnen in die grote brei van foto’s? Nou hier is een stappenplan voor je:

  • Bedenk je van welke periodes in je leven een fotoboek zou willen. Is het bijvoorbeeld het eerste jaar van je kind? Die ene toffe vakantie waar je maar nooit aan toe gekomen bent? Je trouwdag? Een familie weekend? Er komt nu vast wel iets bij je boven.
  • Verzamel alle foto’s die je hebt van deze periode en doe ze samen in 1 map. Ik deed dit op twee manieren. Ik ging door mijn eigen foto’s op mijn harde schijf die ik had gemaak met mijn fotocamera, en ik ging door het programma “IPhoto’s” van Apple, maar dit kan ook in google photo’s. Ligt eraan waar jouw telefoon dit opslaat.
  • Bekijk deze foto’s kritisch. Welke foto’s zijn niet de moeite waard? Verwijder deze. Bewerk de overige foto’s eventueel in een bewerkingsprogramma.
  • Dan heb je op dit moment alle foto’s die je in een album wilt hebben, en dan kan je 2 dingen doen: Zelf maken of laten maken!
  • Kies je voor het laatste? Dan ben je aan het goede adres 😉 Je stuurt deze foto’s via www.wetransfer.com naar mij. Ik heb hier de juiste programma’s voor gekocht en kan hier makkelijker een lay out van maken voor je. Ook heb ik de juiste leveranciers gevonden die professionele albums maken in verschillende soorten en maten. Neem contact met me op over de mogelijkheden!

Blog

Corona crisis // Wat kan je doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling