Het bruidspaar van de winterbruiloft aan het woord:

“Wij ontmoetten Berdien en Stephen op de eerste trouwbeurs die wij bezochten. Net bekomen van het aanzoek hadden wij nog geen idee waar, wanneer en hoe wij wilden trouwen. Al die ringen, trouwjurken, weddingplanners en bloemisten voelden behoorlijk onwennig. Tot we bij Berdien en Stephen uitkwamen. Zij stelden ons direct op ons gemak, hadden prachtige fotoboeken mee en toen zij ons hun werkwijze uitlegden, was het ons direct duidelijk dat wij hen wilden vragen om onze bruiloft vast te leggen. En dat bleek een schot in de roos. In aanloop naar onze bruiloft kregen we duidelijke tips en instructies voor de mooiste foto’s. En op de dag zelf hadden wij weer dezelfde ervaring als bij onze eerste ontmoeting: Berdien en Stephen stelden ons direct op ons gemak, waardoor wij heel ontspannen en ongedwongen voor de camera durfden te staan. Maar ook onze gasten en andere leveranciers viel op hoe fijn deze twee fotografen werken.

Wij hebben onze sneak peek inmiddels ontvangen. Wat een mooie foto’s! Wij zijn heel benieuwd naar de rest. Wij bevelen What a Glorious Feeling van harte aan.” – Inger en Joris

Met deze knaller van een review verblijdde Inge ons afgelopen week.

Het is altijd zo tof om te horen hoe het bruidspaar de dag heeft ervaren.

De dag begon in Hoogeveen waar een dun laagje sneeuw lag.

Het thema van de dag was “true colors” dus iedereen was kleurrijk gekleed. We maakten foto’s in een leegstaand kerkje met prachtig lichtinval. Je zou denken dat bij “binnenfoto’s” de jurk een beetje bespaard zou blijven. 😉 Maar gelukkig was er een vriend mee die de jurk flink kon uitkloppen zoals je kan zien in de blog.

Na de trouwreportage gingen we naar Narline. Een prachtige trouwlocatie waar het bruidspaar in verschillende zalen kon trouwen, eten en feest vieren.

Het eten was fantastisch. De sfeer was heerlijk en het feest?

Daar gingen zeker de voetjes van de vloer!

Blog

Winterbruiloft bij Narline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling