Familie reportage in Gasselte bij t’ nije Hemelriek. Dat is wat ik graag wilde! In het najaar van 2022 hebben Anouk Wubs en ik elkaars gezin geprobeerd te fotograferen. 🙂 Het was wat je echt kan noemen “Beautiful Chaos”. Al onze kinderen matchen qua leeftijd. Dus voor hun was dit helemaal feest. Dachten wij. Waar wij hoopten dat zij heel braaf zouden meewerken werd dit natuurlijk gewoon 1 grote chaos. Waarbij Anouk en ik schreeuwden als viswijven, de kinderen oost indisch doof werden en Stephen en Bram na 5 minuten al uitcheckten. Maar ik kan je 1 ding vertellen. Ik heb wel gelachen. Ook gezweet en veel stress gehad maar er was ook echt wel sprake van een soort plezier. We konden de shoot lekker afsluiten met een goed bord eten van restaurant het nije hemelriek. Dat maakte veel goed

Het resultaat van de familie reportage

Ook in de nabewerking heb ik hard gelachen om deze familie reportage in Gasselte bij t’ nije Hemelriek. Misschien nog wel harder dan tijdens de shoot. Ik zag hoe Anouk probeerde haar kinderen bij elkaar te houden door even aan de trui van Jens te trekken. Hoe Lauren zich vasthoudt aan Bram’s haar als ze bij hem op de nek zit en hoe Noud stiekem even met zijn vinger in zijn neus grabbelt. En als je goed oplet zie je mijn opvolger ook tussen de foto’s staan. Helaas waren zijn foto’s nog niet echt bruikbaar deze keer maar ik zeg “lekker blijven oefenen” Wie weet gaat Isac ooit met mij mee als second shooter! haha. Eerlijk is eerlijk, de foto’s zijn helemaal leuk! De shoot die Anouk van ons maakte hangt hier grotendeels al aan de muur. En HEEEEL misschien doen we ook een shoot in 2023!

Modellen: Familie Wubs

Locatie: T nije Hemelriek

Fotograaf: What a Glorious Feeling

Blog

Familie reportage | T’nije Hemelriek | Gasselte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling