Newborn shoot in Groningen. De newborn shoot van deze pasgeboren baby was wel heel speciaal. Ik mocht namelijk ook bij de bevalling van Evian zijn! En bovendien, wat het nog specialer maakt; Mark en Christina zijn onze lieve vrienden. Ik heb ongeveer 7 bevallingen gefotografeerd, maar het is echt anders als je bij de bevalling van vrienden bent.

Midden in de nacht ging de telefoon.

Op een door de weekse nacht werd ik s’nachts wakker van een trillend geluid, echter, het was werkelijk waar de enige nacht dat ik HET telefoontje niet verwacht had. De verloskundige was die dag ervoor bij Christina geweest en gaf aan dat ze nog even geduld moest hebben. Ik nam mijn telefoon super verdwaasd op en Mark zei: “Het is begonnen”. Ik fluisterde “YES!” waarop Mark zei: “Chris vindt het wat minder leuk” en ik hoorde Chris de wee├źn weg puffen op de achtergrond. Om 6 uur in de auto richting Groningen. Het was een zware bevalling maar Christina en Mark vochten zich er samen doorheen en dat was fantastisch om te zien (en te fotograferen natuurlijk)

En eindelijk was het moment daar. Evian Henoch werd aan ons voorgesteld. Het kereltje was direct al zo knap! Super klein en super helder. En dat was hij 6 weken later nog steeds toen ik de newborn shoot kwam fotograferen in huize Stoorvogel.

De newborn shoot in Groningen.

In deze blog zie je de foto’s van de newborn shoot in Groningen. Van te voren stuur ik altijd een mail met tips voor een fotogenieke shoot maar dit huis is altijd zo fotogeniek dat dat helemaal niet nodig was. Ik beweeg me met een newborn shoot altijd door het hele huis heen. De babykamer, op papa en mama’s bed, de woonkamer zijn altijd wel leuke plekken om foto’s te maken. Als het maar licht en rustig is. Evian werkte fantastisch mee en we waren erg gebrand op zijn mini lachje die hij heel af en toe liet zien. En dat lukte om vast te leggen weliswaar! Kortom: Dit was een zeer geslaagde newborn shoot!

Fotograaf What a Glorious Feeling

Draagdoek My Jalou

Rieten mandje Kwantum

Schilder Barmhartige Samaritaan Johann Wilhelm Schirmer

Knuffeltjes Nijntje, Happy Horse & Senger

Blog

Newborn shoot | Groningen | Evian Henoch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling