Mooi Natuurlijk

Deze bruiloft! Met deze knappe mensen. In de Hortus in Haren. Ik ben echt verliefd op Corine haar sproetjes. Ik vind dat zo mooi! Gelukkig vond Marjan van Mooi Natuurlijk haar en make up dit ook, want ze waren nog goed te zien nadat ze was opgemaakt! En dan Berend met zijn knappe kop. Stephen en ik vinden dat hij een beetje op Gordon Joseph Levitt lijkt, maar dan blond! 🙂

 

Herfstbruiloft

Deze lieve mensen besloten te gaan trouwen, in de herfst van 2019. We tipten Berend om de dag te beginnen met zijn vrienden. Dit is trouwens echt DE tip die wij aan alle bruidegommen zouden willen geven: Maar van je ochtend iets gezelligs! Nodig je beste vrienden uit en heb een leuke ochtend met elkaar. Wij zien vaak dat de bruidegom alleen is, of met zijn ouders. Dit kan natuurlijk ook super waardevol zijn maar vaak hebben ze er niet echt over na gedacht. En Berend zei achteraf ook tegen ons. Super chille tip. Dit was zo’n tof begin van de dag! En zoals je op de foto’s kan zien hebben zij hem ook letterlijk aangekleed 😉 Nadat hij eerst in zijn vrijgezellenfeest outfitje op de groepsfoto moest, maar die zal ik jullie even onthouden! En toen hij helemaal klaar was gingen zijn vrienden voor hem bidden. Zo bijzonder.

 

De Hortus in Haren

Als fotoshoot locatie kozen zij voor de Hortus in Haren die deels in mooie herfstkleuren verkeerde. En voor het mais doolhof in Meerstad. Gelukkig zijn we er maar een klein stukje in gegaan, want ik heb verhalen gehoord dat mensen er pas na een uur uit kwamen!

 

Groepsfoto’s

Voor de groepsfoto’s hadden Berend zijn kameraden een doos sigaren meegenomen. Ik vind het altijd zo tof om foto’s te maken van al dat rook wat eruit komt. Zowiezo tof om iets te gebruiken tijdens de groepsfoto’s waardoor je wat minder gaat poseren. Want uiteindelijk zijn dat de tofste foto’s. Waar je op staat als jezelf.

't hof van scharmer, groepsfoto, trouwfotograaf Groningen, what a gloriousfeeling 't hof van scharmer, steiger, trouwfotograaf Groningen, what a glorious feeling 't hof van scharmer, steiger, trouwfotograaf Groningen, what a glorious feeling

Fotoshoot locatie: Hortus Haren

Haar en Make up: Mooi Natuurlijk

Trouwlocatie: ‘t hof van Scharmer

Blog

Berend en Corine // De Hortus Haren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@what_a_glorious_feeling